Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

5,0 150 hodnocení
5
150x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Martina Kotyrová | 1.4.2022
Už na procházky nechodíme ale jezdíme .. Nejlepší "motorka"
MF Avatar autora Marek Fišar | 16.3.2022
A Avatar autora Adam | 3.3.2022
Náš malý to (Model S) ještě nestihl pořádně otestovat, ale nám se líbí moc a těšíme se na vyjížďky! Komunikace s obchodem i dodání naprosto bez problémů.
ZJ Avatar autora Zdeněk Jelínek | 3.2.2022
IB Avatar autora Ivana De Braeckeleer | 31.1.2022
Hračku jsme kupovali jako dárek pro kolegyni odcházející na mateřskou dovolenou, takže vzhledem k tomu, že budoucí majitel se ještě nenarodil, s hodnocením produktu asi nepomůže, nicméně komunikace s obchodem bez chybičky, vstřícní, odesláno ihned, doporučuji!
ZH Avatar autora Zuzana Hlaváčková | 13.1.2022
Naprosto dokonalá a promyšlená rostoucí hračka!
KD Avatar autora Kristýna Doleželová | 27.12.2021
Vše bez problémů a Chameleon perfektní.
Avatar autora M.Hornychová | 9.12.2021
Děkuji za vstřícnost a rychlost vyřízení objednávky. MH
Avatar autora Jitka Škopcová | 5.12.2021
Ano odrážedlo je opravdu pěkné a funkční, vstřícnost a ochota dodavatele. Děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků
K Avatar autora Kristýna | 28.11.2021
S obchodem jsme velice spokojeni. Moc si cením možnosti zakoupení náhradních dílu. Máme model S a J syn je velice spokojen
J Avatar autora Jana | 28.11.2021
Veľmi krásne prevedenie. Dokonalý darček pre našu vnučku.
L Avatar autora Lucie | 26.11.2021
Poctivá česká kvalita a design! Velká spokojenost ;)
P Avatar autora Pavel | 22.10.2021
Vyborna kvalita produktu i zakaznicky servis
ID Avatar autora Ivana Dušičková | 21.10.2021
Rychlé dodání, odrážedlo perfektní
L Avatar autora Lída | 26.9.2021
Neuvěřitelně skvělý zákaznický servis, skvělá komunikace :) Odrážedlo je krásné a kvalitní
KS Avatar autora Kristýna Schneiderová | 23.9.2021
Vše v pořádku, komunikace, rychlost dodání, odrážedlo nádherné
T Avatar autora Tereza | 17.9.2021
Dodání bylo bez problému a rychlé, hračky dorazily v pořádku a jsou krásné. Sestavení Chameleona na hrazdičku je naprosto jednoduché. Jinou variantu jsme ještě nevyzkoušeli, syna zatím zabaví první stupeň.
BB Avatar autora Bayarmaa Bataa | 22.8.2021
Jsem velmi spokojena. Dodani bylo rychly a bez problemu. Kvalita uplne super,mame v planu koupit jeste odrazedlo. Vsem doporucuji!
KK Avatar autora Květoslava Kuzníková | 21.8.2021
Velká spokojenost.
A Avatar autora Andrea | 20.8.2021
Skvělá komunikace a kvalitní výrobky!
Nahoru
150 položek celkem
Zpět do obchodu