Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

5,0 143 hodnocení
5
143x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VH Avatar autora Veronika Hejdová | 27.9.2022
Maximální spokojenost :) Děkujeme
IK Avatar autora Ivana Kalcojani | 23.9.2022
TK Avatar autora Tomáš Kosík | 15.9.2022
Obchod, přístup a hlavně v první řadě dané produkty, super! Děkuji za vše! Opakovaně jsme nakoupili (řadu S i J).
LD Avatar autora Libor Dušek | 8.9.2022
Perfektní a rychlá komunikace i mimo standardní pracovní hodiny. Super obchod.
JM Avatar autora Jozef Mačejovský | 7.9.2022
KB Avatar autora Kamila Berková | 20.7.2022
Výborná komunikace, rychlé odeslání. Děkuji!
ŠS Avatar autora Šárka Slezáková | 10.7.2022
LV Avatar autora Lucie Vavřínová | 10.7.2022
KH Avatar autora Kateřina Hanzlíková | 8.7.2022
ME Avatar autora Marková Eva | 30.5.2022
Když jsme odrážedlo viděli na netu,líbilo se nám… pak jsme viděli na živo a nemohli jsme prostě nekoupit! Krásné, kvalitní … všem kdo váhají DOPORUČUJI!!!
MK Avatar autora Marcela Klimešová | 18.4.2022
Profesionalni uroven.
PJ Avatar autora Pavel Jouglíček | 13.4.2022
Obchod je perfektní - přehledný, rychlé dodání, výběr z platebních možností, komunikace - vše super. Odrážedlo je skvělé - už jej používá 2 dítě a bez problémů, opravdu vydrží. Navíc jsou k dispozici náhradní díly za pakatel, které umožní rychlou opravu, pokud dojde k nějaké vážnější nehodě. Vše je precizně zpracované a je vidět, že nad celkovým produktem někdo opravdu přemýšlel. Doporučuji.
IK Avatar autora Irena Konfrštová | 5.4.2022
Máme 3.produkt - po modelu S, chameleona a Juniora. Spokojenost obrovská.
MK Avatar autora Martina Kotyrová | 1.4.2022
Už na procházky nechodíme ale jezdíme .. Nejlepší "motorka"
MF Avatar autora Marek Fišar | 16.3.2022
A Avatar autora Adam | 3.3.2022
Náš malý to (Model S) ještě nestihl pořádně otestovat, ale nám se líbí moc a těšíme se na vyjížďky! Komunikace s obchodem i dodání naprosto bez problémů.
ZJ Avatar autora Zdeněk Jelínek | 3.2.2022
IB Avatar autora Ivana De Braeckeleer | 31.1.2022
Hračku jsme kupovali jako dárek pro kolegyni odcházející na mateřskou dovolenou, takže vzhledem k tomu, že budoucí majitel se ještě nenarodil, s hodnocením produktu asi nepomůže, nicméně komunikace s obchodem bez chybičky, vstřícní, odesláno ihned, doporučuji!
ZH Avatar autora Zuzana Hlaváčková | 13.1.2022
Naprosto dokonalá a promyšlená rostoucí hračka!
KD Avatar autora Kristýna Doleželová | 27.12.2021
Vše bez problémů a Chameleon perfektní.
Nahoru
143 položek celkem
Zpět do obchodu