Zpět do obchodu

Registrace

Hodnocení obchodu

5,0 134 hodnocení
5
134x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ME Avatar autora Marková Eva | 30.5.2022
Když jsme odrážedlo viděli na netu,líbilo se nám… pak jsme viděli na živo a nemohli jsme prostě nekoupit! Krásné, kvalitní … všem kdo váhají DOPORUČUJI!!!
MK Avatar autora Marcela Klimešová | 18.4.2022
Profesionalni uroven.
PJ Avatar autora Pavel Jouglíček | 13.4.2022
Obchod je perfektní - přehledný, rychlé dodání, výběr z platebních možností, komunikace - vše super. Odrážedlo je skvělé - už jej používá 2 dítě a bez problémů, opravdu vydrží. Navíc jsou k dispozici náhradní díly za pakatel, které umožní rychlou opravu, pokud dojde k nějaké vážnější nehodě. Vše je precizně zpracované a je vidět, že nad celkovým produktem někdo opravdu přemýšlel. Doporučuji.
IK Avatar autora Irena Konfrštová | 5.4.2022
Máme 3.produkt - po modelu S, chameleona a Juniora. Spokojenost obrovská.
MK Avatar autora Martina Kotyrová | 1.4.2022
Už na procházky nechodíme ale jezdíme .. Nejlepší "motorka"
MF Avatar autora Marek Fišar | 16.3.2022
A Avatar autora Adam | 3.3.2022
Náš malý to (Model S) ještě nestihl pořádně otestovat, ale nám se líbí moc a těšíme se na vyjížďky! Komunikace s obchodem i dodání naprosto bez problémů.
ZJ Avatar autora Zdeněk Jelínek | 3.2.2022
IB Avatar autora Ivana De Braeckeleer | 31.1.2022
Hračku jsme kupovali jako dárek pro kolegyni odcházející na mateřskou dovolenou, takže vzhledem k tomu, že budoucí majitel se ještě nenarodil, s hodnocením produktu asi nepomůže, nicméně komunikace s obchodem bez chybičky, vstřícní, odesláno ihned, doporučuji!
ZH Avatar autora Zuzana Hlaváčková | 13.1.2022
Naprosto dokonalá a promyšlená rostoucí hračka!
KD Avatar autora Kristýna Doleželová | 27.12.2021
Vše bez problémů a Chameleon perfektní.
Avatar autora M.Hornychová | 9.12.2021
Děkuji za vstřícnost a rychlost vyřízení objednávky. MH
Avatar autora Jitka Škopcová | 5.12.2021
Ano odrážedlo je opravdu pěkné a funkční, vstřícnost a ochota dodavatele. Děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků
K Avatar autora Kristýna | 28.11.2021
S obchodem jsme velice spokojeni. Moc si cením možnosti zakoupení náhradních dílu. Máme model S a J syn je velice spokojen
J Avatar autora Jana | 28.11.2021
Veľmi krásne prevedenie. Dokonalý darček pre našu vnučku.
L Avatar autora Lucie | 26.11.2021
Poctivá česká kvalita a design! Velká spokojenost ;)
P Avatar autora Pavel | 22.10.2021
Vyborna kvalita produktu i zakaznicky servis
ID Avatar autora Ivana Dušičková | 21.10.2021
Rychlé dodání, odrážedlo perfektní
L Avatar autora Lída | 26.9.2021
Neuvěřitelně skvělý zákaznický servis, skvělá komunikace :) Odrážedlo je krásné a kvalitní
KS Avatar autora Kristýna Schneiderová | 23.9.2021
Vše v pořádku, komunikace, rychlost dodání, odrážedlo nádherné
Nahoru
134 položek celkem
Zpět do obchodu

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení